Black Widow releasedatum uitgesteld, evenals Eternals, Shang-Chi en meer!

Walt Disney Studios heeft nieuwe release-schema’s aangekondigd voor een aantal films, waaronder Black Widow, voorheen gedateerd op 6 november 2020 en nu verhuisd naar 7 mei 2021. Eternals zou eerder op 12 februari 2021 verschijnen, en staat nu gepland voor release op 5 november 2021.

Death on the Nile is verschoven naar 18 december 2020, afkomstig van de release op 23 oktober 2020. The Empty Man is verplaatst naar 23 oktober 2020. Shang Chi en The Legend of the Ten Rings wordt nu uitgebracht op 9 juli 2021, vanaf de oorspronkelijke releasedatum van 7 mei 2021.

Bovendien komt Deep Water nu uit op 13 augustus 2021 en is West Side Story met een jaar uitgesteld naar 10 december 2021. The King’s Man gaat nu in première op 12 februari 2021, vanaf de releasedatum van 26 februari 2021.

Black Widow

Scarlett Johansson speelt de hoofdrol in haar eigen solofilm. Daarnaast zijn er rollen voor Florence Pugh (Midsommar) als Yelena Belova. Belova is een spionne en gebruikt ook de schuilnaam ‘Black Widow’. David Harbour (Stranger Things) speelt de rol van Alexei Shostakov. In de comics wordt Shostakov door de KGB getraind als piloot en agent. Later werd hij de Red Guardian, de Russische tegenhanger van Captain America.

Rachel Weisz (The Favourite) kruipt in de huid van Melina Vostokoff, ofwel Iron Maiden. Zij opereerde als Russische spionne in de schaduw van de legendarische Black Widow. Vostokoff werd uiteindelijk een huurmoordenares. O.T. Fagbenle (Double Wedding) speelt Mason, de potentiële vlam van Romanoff.

De film wordt geregisseerd door Cate Shortland (Berlin Syndrome) op basis van een script geschreven door Jac Schaeffer (The Hustle).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter