Black Widow zal toch verschijnen op Disney Plus

Black Widow is uitgesteld tot 9 juli en zal beschikbaar zijn op Disney Plus als onderdeel van de Premier Access-banner van de streamer. Disney maakte vandaag de officiële aankondiging, naast het uitbrengen van een nieuwe Black Widow-poster.

Disney Media & Entertainment Distribution heeft vandaag nieuwe releasedetails aangekondigd voor een aantal titels in de aankomende reeks films van Walt Disney Studios. De aankondiging werkt de uitroldetails bij voor de aanstaande Disney live-action film Cruella, Black Widow van Marvel Studios en Luca van Disney en Pixar, en bevat ook herziene premièredata voor verschillende andere titels. Kareem Daniel, Chairman van Disney Media & Entertainment Distribution, zei:

“Today’s announcement reflects our focus on providing consumer choice and serving the evolving preferences of audiences. By leveraging a flexible distribution strategy in a dynamic marketplace that is beginning to recover from the global pandemic, we will continue to employ the best options to deliver The Walt Disney Company’s unparalleled storytelling to fans and families around the world.”  

Na de succesvolle release van Raya and The Last Dragon, zullen de langverwachte live-action film Cruella en de langverwachte Black Widow van Marvel Studios gelijktijdig in bioscopen en op Disney + verschijnen met Premier Access in de meeste markten op 28 mei en 9 juli, respectievelijk. Vergelijkbaar met de lancering van Disney en Pixar’s Academy Award-genomineerde Soul, zullen Disney en Pixar’s Luca vanaf vrijdag 18 juni rechtstreeks te streamen zijn. Op internationale markten waar Disney+ nog niet beschikbaar is, zal de film in de bioscoop worden uitgebracht, met premièredata die nog worden aangekondigd.

Black Widow op Disney Plus

Scarlett Johansson speelt de hoofdrol in haar eigen solofilm. Daarnaast zijn er rollen voor Florence Pugh (Midsommar) als Yelena Belova. Belova is een spionne en gebruikt ook de schuilnaam ‘Black Widow’. David Harbour (Stranger Things) speelt de rol van Alexei Shostakov. In de comics wordt Shostakov door de KGB getraind als piloot en agent. Later werd hij de Red Guardian, de Russische tegenhanger van Captain America.

Rachel Weisz (The Favourite) kruipt in de huid van Melina Vostokoff, ofwel Iron Maiden. Zij opereerde als Russische spionne in de schaduw van de legendarische Black Widow. Vostokoff werd uiteindelijk een huurmoordenares. O.T. Fagbenle (Double Wedding) speelt Mason, de potentiële vlam van Romanoff.

De film is geregisseerd door Cate Shortland (Berlin Syndrome) op basis van een script geschreven door Jac Schaeffer (The Hustle).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter