Blackwell onthult speciale 007 rum ter ere van No Time To Die

Ter ere van No Time To Die is Blackwell Rum een samenwerking aangegaan met de 007 franchise om een speciale 007 Limited Edition Jamaican Rum te presenteren. Blackwell Rum is eigendom van Chris Blackwell, niets minder dan een legende op Jamaica: hij is vooral bekend door het ontdekken van Bob Marley en is momenteel eigenaar van de voormalige residentie GoldenEye van Ian Fleming, nu een vakantieoord, waar Fleming de Bond-romans schreef. Dezelfde locatie werd ook gebruikt voor de aankondiging van de film No Time To Die in 2019.

Blackwell zei:

“James Bond has been a big part of my life, from my childhood lunches with Ian Fleming at GoldenEye to being a location scout on the first movie, Dr. No (1962). It was a pleasure working alongside the No Time To Die production team in Jamaica providing our iconic rum for the set in James Bond’s house, which has made this very special relationship come full circle.”

De nieuwe 007 limited edition-fles van Chris Blackwell’s Fine Jamaican Rum, biedt een augmented reality-ervaring die beschikbaar is via een QR-code op het label, waar Blackwell zelf tot leven komt om verhalen, muziekselecties, cocktailrecepten en meer.

De 007 Blackwell Rum zal vanaf november verkrijgbaar zijn. Op dit moment is deze nog niet in een Nederlandse shop te bestellen.

blackwell 007 rum

Blackwell 007 rum

In de 25e James Bond-film No Time To Die  heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Terugkerende castleden zijn Daniel Craig als James Bond, Lea Seydoux als Madeleine Swann, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny, Rory Kinnear als Tanner, Jeffrey Wright als Felix Leiter en Christoph Waltz als Blofeld. Nieuwe castleden zijn Rami MalekDavid DencikAna De ArmasBilly MagnussenDali Benssalah en Lashana Lynch.

No Time To Die wordt geregisseerd door Cary Joji Fukunaga. Het scenario van de 25ste film in de franchise is geschreven door Neal Purvis en Robert Wade (SpectreSkyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (ContagionThe Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing EveFleabag).

No Time To Die draait vanaf 12 november a.s. in de bioscoop. In 2D, 3D, 4D, IMAX en Dolby Cinema.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter