Blinded: They Who Kill vanaf 9 oktober op NPO 3

Blinded: They Who Kill is vanaf 9 oktober te zien op NPO 3. Het Deense drama draait om de pogingen van criminele profiler Louise Bergstein (Natalie Madueño) om onopgeloste moorden met elkaar in verband te brengen. In dit seizoen wordt Bergstein door een vriendin van haar moeder gevraagd om in een oude moordzaak te duiken. Bekijk hieronder een trailer.

Blinded: They Who Kill op NPO3

Commissaris Katrine Ries Jensen en forensisch psychiater Thomas Schaeffer maken beiden deel uit van een speciale eenheid van de politie van Kopenhagen. Seriemoordenaars zijn hun specialiteit en de zaken die ze onderzoeken zijn zelden traditioneel en voorspelbaar.

De hoofdrollen worden gespeeld door Natalie Madueño, Tobias Santelmann, Helle Fagralid, Solbjørg Højfeldt, Kasper Leisner, Jens Andersen, Louis Næss-Schmidt, Josephine Park, Henrik Prip.

Those Who Kill (Deense titel Den Som Dræber) is een Deense misdaadthriller gemaakt door Ina Bruhn en geproduceerd door Miso Film en Viaplay/Nordic Entertainment Group. Het werd uitgebracht op Viaplay in de Scandinavische landen op 1 maart 2019 en is sindsdien uitgezonden/gestreamd in verschillende andere landen. De serie is een reboot van de gelijknamige misdaadthriller die werd gemaakt door Elsebeth Egholm en in 2011 op TV 2 werd uitgezonden. Het tweede seizoen heeft in sommige regio’s de ondertitel Blinded: They Who Kill gekregen.

Blinded: They Who Kill is vanaf 9 oktober te zien op NPO 3.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter