Blindspot seizoen 5 vanaf 12 december op Veronica

Blindspot seizoen 5 is vanaf 12 december 2021 te zien op Veronica. De reeks draait rond het personage ‘Jane Doe’ (gespeeld door Jaimie Alexander), een onbekende vrouw die vol staat met tatoeages, die leiden naar de oplossing van verschillende misdaden. Bekijk hieronder een trailer.

Blindspot seizoen 5

Een internationale samenzwering explodeert wanneer een beeldschone onbekende vrouw naakt wordt ontdekt op Times Square in New York. Haar lichaam is bedekt met mysterieuze gedetailleerde tatoeages, maar zij weet niet wie zij is en hoe ze daar terecht is gekomen. Er is echter een tatoeage die niks te wensen over laat: de naam van FBI-agent Kurt Weller staat geschreven op haar rug. De onbekende vrouw, agent Weller en de FBI ontdekken al snel dat elke tatoeage op haar lichaam de sleutel is tot het oplossen van een misdrijf. Deze misdrijven brengen hen steeds dichterbij haar ware identiteit en het mysterie waarin zij gehuld is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Ukweli Roach en Marianne Jean-Baptiste. Archie Panjabi, Luke Mitchell, Michelle Hurd, Ennis Esmer en Mary Elizabeth Mastrantonio voegden zich in latere seizoenen bij de hoofdcast.

Blindspot is een serie bedacht door Martin Gero. De reeks ging op 21 september 2015 in première op de Amerikaanse zender NBC, en is in Nederland te zien bij Veronica TV. Op 10 mei 2019 kondigde NBC aan dat er een vijfde, laatste seizoen komt. Dit seizoen werd uitgezonden in 2020.

Blindspot seizoen 5 is vanaf 12 december 2021 te zien op Veronica met een dubbele aflevering om 00:35 uur.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter