Blue Bloods seizoen 8 vanaf 24 maart op SBS9

Op 24 maart begint Blue Bloods seizoen 8 op SBS9. In deze politieserie draait het om de familie Reagan, een Amerikaanse familie van Iers-katholieke komaf. Aan het hoofd van de familie staat commissaris Frank Reagan (Tom Selleck).

Blue Bloods seizoen 8

Blue Bloods gaat over het leven van familie Reagan bestaande uit agenten in New York. Frank Reagan (Tom Selleck) is hoofd van de New York Police Department (NYPD). De verschillende generaties hebben grote verschillen in mening van aanpak van criminaliteit, maar één ding hebben ze gemeen, ze stoppen niet voordat gerechtigheid is geschied.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Will Estes, Bridget Moynahan, Len Cariou, Sami Gayle.

De Reagan-familie volgt elke spoor tot het einde in het achtste spannende seizoen van Blue Bloods. Het seizoen gaat van start als Frank (Selleck) in botsing komt met de nieuwe burgemeester van New York City en de NYPD verdedigt tegen een reeks openbare schandalen. Oudste zoon Danny (Wahlberg) wordt gedwongen een deal te sluiten met zijn gevangengenomen aartsvijand, terwijl zijn broer Jamie (Will Estes) zich inzet om de weerloze slachtoffers van de stad te beschermen. Tegelijkertijd heeft hun D.A. zus Erin (Bridget Moynahan) een aantal oude zaken heropent en gaat de confrontatie aan met haar ex-man. Gastrollen zijn er voor Ernie Hudson, Mimi Rogers en Lorraine Bracco.

Blue Bloods is een Amerikaanse politie dramaserie van de zender CBS, gemaakt door Robin Green en Mitchell Burgess. De serie ging in première op 25 september 2010. In mei 2020 kondigde CBS aan dat er een seizoen 11 kwam. Deze ging op 4 december 2020 in première in de VS.

Blue Bloods is vanaf 24 maart te zien op SBS9.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter