Bon Bini Holland 3 vanaf 9 december in de bioscoop

Robertico, Gerrie, Ping Ping en Judeska en alle bekende F.C. Kip karakters zijn terug in Bon Bini Holland 3. De komische speelfilms Bon Bini Holland 1, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in da House trokken wereldwijd meer dan 1,7 miljoen mensen naar de bioscoop en werden alle drie bekroond met het Gouden Kalf van het Publiek. Bon Bini Holland 3 werd opgenomen in New York, Curaçao, Duitsland en Nederland. De film draait vanaf 9 december in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder alvast de trailer en poster.

Bon Bini Holland 3 trailer

 

Bon Bini Holland 3 trailer

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

De hoofdrollen worden vertolkt door Jandino Asporaat, Sergio Romero IJssel, Alpha Oumar Barry, Phi Nguyen, Lamara Strijdhaftig, Tygo Gernandt, Roué Verveer, Rico Verhoeven en Najib Amhali.

Bon Bini: Judeska in da House is geregisseerd door Pieter van Rijn (Flikken Maastricht, Familieweekend, ’T Schaep met de 5 pooten). Het scenario is geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart en Anjali Taneja. Deze film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinksi Fonds. De film wordt gedistribueerd door WW Entertainment.

Bon Bini Holland 3 is vanaf 3 december in de Nederlandse bioscopen te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter