Borat 2 is al opgenomen!

Borat 2 is niet alleen in aantocht, maar de opnames zijn inmiddels al afgerond. Sacha Baron Cohen, die het personage heeft gecreëerd, is terug in de hoofdrol. Dit verklaart een aantal van die virale video’s die eerder dit jaar verschenen.

Collider meldt dat, 14 jaar nadat de originele film verscheen, Sacha Baron Cohen in het geheim een Borat sequel heeft opgenomen en deze ook al aan een aantal mensen heeft gescreend. Volgens de site zijn de plotdetails nog onduidelijk, maar “Borat is no longer the little-known Kazakh TV personality he played in the original 2006 movie. The public knows who he is now, so he has to go ‘undercover’ to interview people.”

Borat 2

Een van de bronnen deed lijken of de film heel erg meta wordt, waarbij hij deze beschreef als, “Cohen playing Borat playing Cohen.”

Het idee dat Borat undercover gaat, komt overeen met de beelden van Cohen die dit jaar zijn opgedoken. Hoewel hij werd gezien terwijl hij zijn Borat-kostuum droeg, was hij ook betrokken bij streken die niets met dat personage te maken leken te hebben, zoals toen hij neerstortte op een bijeenkomst van alt-rechtse milities en de groep leidde in een racistische singalong. Nu lijkt het duidelijk dat al die streken voor Borat 2 waren.

20th Century Fox heeft Borat: Cultural Learnings of America uit 2006 gefinancierd en gedistribueerd voor Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, maar nu ze zijn overgenomen door Disney, betaalt dezelfde studio nog steeds voor dit vervolg? Is de oorspronkelijke Borat-regisseur Larry Charles (Curb Your Enthusiasm) teruggekeerd om dit te regisseren? Wanneer verschijnt de film precies zien, en via welk platform? We zullen nog even moeten wachten op de antwoorden op deze vragen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter