Brad Pitt in teaser Bullet Train film

Er is een eerste promotievideo verschenen voor de komende Bullet Train film, waarin het gelijknamige Japanse vervoersmiddel centraal staat.

In Japan wordt er al jaren gebruikgemaakt van zogeheten ‘Bullet Trains’. Dit zijn treinen welke soms een snelheid van 300 k/m per uur weten te behalen. Regisseur David Leitch (bekend van films als John Wick en Deadpool 2) komt binnenkort met Bullet Train, een actiethriller waarin dit vervoersmiddel centraal staat.

Ter promotie is er een speciale site opgezet rondom de Nippon Speed Line, een (waarschijnlijk) fictieve trein maatschappij die in de film zal terugkomen.

Bullet Train film

Het verhaal van Bullet Train gaat over een vijftal huurmoordenaars die zich op een Japanse hogesnelheidstrein bevinden. Daar blijkt dat hun individuele opdrachten met elkaar verbonden zijn.

De cast van de film kent namen als Brad Pitt, Andrew Koji, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry, Sandra Bullock en Michael Shannon.

Bullet Train staat gepland om op 14 juli 2022 te verschijnen.

VOLG ONS

De trailer voor de Bullet Train film staat gepland om op 2 maart te verschijnen. Wil jij op de hoogte gehouden worden over deze film en soortgelijk nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter