Bradley Cooper is Rocket Raccoon in Guardians of the Galaxy

Van de week was dit nog slechts een gerucht, maar nu is het officieel! Marvel heeft bevestigd dat Bradley Cooper de stem van Rocket Raccoon zal gaan inspreken voor de film Guardians of the Galaxy. Marvel Studios’ president Kevin Feige zei recentelijk over het personage:

“Rocket has been genetically and mechanically altered. He’s an experiment from one part of the galaxy.”

In het heelal wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill, die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal vreemde figuren.

Guardians of the Galaxy wordt geregisseerd door James Gunn. Het script is geschreven door Nicole Perlman. Hoofdrollen zijn er voor Chris PrattZoe SaldanaDave BautistaVin Diesel, Bradley Cooper, Lee PaceMichael RookerKaren GillanDjimon HounsouJohn C. ReillyGlenn Close, en Benicio del Toro. De film draait vanaf  14 augustus 2014 in de bioscoop.