Bram van der Vlugt terug in De Grote Sinterklaasfilm

Vanaf 7 oktober 2020 kunnen we Sinterklaas en de Pieten weer bewonderen op het grote doek in De Grote Sinterklaasfilm. In de enige echte Sinterklaasfilm volgen we Sinterklaas in een nieuw avontuur én vieren we zijn verjaardag. Hij wordt samen met de Pieten het kasteel uitgezet en moet vanaf een camping zorgen dat alle voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest door kunnen gaan.

In De Grote Sinterklaasfilm wordt Sinterklaas geadviseerd door niemand minder dan Bram van der Vlugt. Naast Bram van der Vlugt zullen er nieuwe rollen zijn voor o.a. Erica Terpstra als burgemeester, TV kok Giovanni Caminita, Filip Bolluyt als louche zakenman en Peter R. de Vries als rechercheur.

De Grote Sinterklaasfilm

De Grote Sinterklaasfilm

Sinterklaas en de Pieten zijn volop bezig met de voorbereidingen van het Sinterklaasfeest als de louche zakenman Stan, in het bijzijn van de burgemeester, iedereen sommeert het kasteel onmiddellijk te verlaten. Stan heeft overigens wel een andere locatie voor ze geregeld. Hogepief is opgelucht maar de moed zakt hem in de schoenen als dat een grasveldje met een Dixi blijkt te zijn. Op hun ‘kampeerplek’ proberen de Pieten te bedenken wat ze moeten doen. Pepernoten bakken op een campinggasstelletje duurt wel heel erg lang en Sinterklaas wordt stijf van de campingstoeltjes. Maar dat is nog niet het ergste: ze kunnen niet bij de cadeautjes en het snoepgoed dus het Sinterklaasfeest is in gevaar! Kiki en Paco Post vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. De tijd dringt, de bulldozers staan al klaar om aan de eerste sloopwerkzaamheden te beginnen. Maar staat het kasteel wel op instorten of is er iets anders aan de hand? Zal het ze lukken om het kasteel en daarmee het Sinterklaasfeest te redden?!

Bram van der Vlugt als Sinterklaas

In De Grote Sinterklaasfilm wordt Sinterklaas geadviseerd door Bram van der Vlugt. Daarnaast zal Erica Terpstra de rol van burgermeester op zich nemen. TV kok Giovanni Caminita speelt Marco Marsepein, de Piet die zelf ook vaak in de keuken te vinden is. Hogepief wordt net als in ‘De Brief Voor Sinterklaas’ vertolkt door Chris Tates. Peter R. de Vries neemt de rol van politieagent op zich en Filip Bolluyt speelt de louche zakenman Stan.

De Grote Sinterklaas film wordt geproduceerd door het productiehuis Messercola (De Brief Voor Sinterklaas, De Expeditie van Familie Vos) en wordt ook geregisseerd door Lucio Messercola (De Brief Voor Sinterklaas). Het scenario is geschreven door Trui van de Brug (De Brief Voor Sinterklaas, Sinterklaas en De Vlucht Door De Lucht, Fashionchicks). De Grote Sinterklaas film zal door distributeur WW Entertainment op 7 oktober 2020 in Nederlandse bioscopen worden uitgebracht.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter