Brenton Thwaites is een WO II-soldaat in de trailer voor horrorfilm Ghosts of War

Vertical Entertainment heeft de officiële trailer vrijgegeven van een bovennatuurlijke WO II-thriller met de titel Ghosts of War. Deze kun je hieronder bekijken. De film is afkomstig van Eric Bress, scenarioschrijver en regisseur van The Butterfly Effect.

Ghosts of War

Deze horror-thriller gaat over vijf Amerikaanse soldaten toegewezen om een ​​Frans kasteel te bezetten tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog. Vroeger bezet door de opperbevelhebbers van de nazi’s, veranderd deze onverwachte onderbreking in waanzin wanneer ze een bovennatuurlijke vijand tegenkomen die veel angstaanjagender is dan alles wat op het slagveld te zien is.

De film heeft rollen voor Brenton Thwaites, Theo Rossi, Kyle Gallner, Skylar Astin en lan Ritchson.

Ghosts of War is zowel geschreven als geregisseerd door de Amerikaanse filmmaker Eric Bress, regisseur van de film The Butterfly Effect, maker van “Kyle XY” op ABC Family, en schrijver van scripts voor Final Destination 2 en The Final Destination. Geproduceerd door Shelley Madison, D. Todd Shepherd en Joe Simpson. Vertical Entertainment zal vanaf 17 juli de film uitbrengen in “virtuele bioscopen” en op VOD.