Britse detectiveserie The Bay seizoen 2 vanaf 28 mei op NPO

Vanaf 28 mei is de Britse detectiveserie The Bay seizoen 2 te zien op NPO Plus, maar vanaf 4 juni ook op NPO2. De serie volgt brigadier Lisa Armstrong, die als verbindingsofficier de link tussen families en politieonderzoeken vormt. Bekijk hieronder alvast een trailer.

The Bay seizoen 2

Aan het begin van dit tweede seizoen van deze Britse detectiveserie zit brigadier Lisa Armstrong in de put. Ze krijgt alleen maar oninteressante klusjes en wordt in haar werk voorbijgestreefd door haar voormalige stagiair Med Kharim. Ze moet inmiddels zelfs bevelen van hem aannemen, en dat vindt ze erg onprettig. Onder deze gespannen omstandigheden wordt Lisa’s hulp ingeroepen bij een schokkende en complexe moordzaak. De getuigen zijn kwetsbaar en er is geen duidelijk motief. Terwijl de rechercheurs een aantal interessante aanwijzingen natrekken, zal Lisa heel voorzichtig moeten proberen de nabestaanden aan het praten te krijgen. En dan duikt er tot haar schrik ook nog iemand uit haar verleden op.

De hoofdrollen worden gespeeld door Morven Christie, Lindsey Coulson, Imogen King, Simon Manyonda, Taheen Modak, Daniel Ryan, Art Parkinson, Erin Shanagher, Andrew Dowbiggin, Adam Hussain, Joe Absolom, James Cosmo, Stephen Tompkinson, Sharon Small, Amy James-Kelly.

The Bay is een ITV-misdaaddramaserie geproduceerd door Tall Story Pictures en wereldwijd gedistribueerd door ITV Studios Global Entertainment, die voor het eerst werd uitgezonden in maart 2019.

The Bay seizoen 2 vanaf 4 juni te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 28 mei te streamen op NPO Plus. Seizoen 1 is al te streamen op NPO Plus.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter