Britt Dekker komt met eigen Paardenpraat-film Whitestar

Just Film Distribution en 2CFILM maken bekend dat Britt Dekker dit najaar komt met een eigen bioscoopfilm, met als titel Whitestar. Britt stond aan de wieg van het idee dat door scenarioschrijver Michiel Peereboom is bewerkt en uitgeschreven tot een bioscoopfilm. Daarnaast maakt Britt haar acteerdebuut in de paardenfilm. Naast haar filmrol is ze ook nauw betrokken bij de productie van de film, waarvoor zij haar kennis en ervaring van de paardenwereld in zal zetten. Whitestar is vanaf oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Whitestar is een feelgood familiefilm over de bijzondere relatie tussen Britt en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Britt om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Britt en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.

Naast Britt Dekker is ook Esra de Ruiter te zien in de film. Het scenario is geschreven door Michiel Peereboom en de regie is in handen van Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!). De film wordt geproduceerd door 2CFILM, bekend van de films Hartenstraat en De Film van Dylan Haegens. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution. De première staat gepland voor begin oktober.