Buffy the Vampire Slayer vanaf 23 februari op Disney Plus Star

Disney Plus krijgt een enorme uitbreiding wanneer op 23 februari Star wordt gelanceerd. Een van de meest populaire series die meteen op het platvorm Disney Plus Star te zien zal zijn is de televisieserie Buffy The Vampire Slayer. De serie liep van 1997 tot en met 2003 in 7 seizoenen, met in totaal 144 afleveringen, die allemaal beschikbaar zullen zijn.

Het verhaal van de serie volgt Buffy Summers (gespeeld door Sarah Michelle Gellar), de nieuwste in een reeks jonge vrouwen die bekend staat als “Vampire Slayers”, of “Slayers”. In het verhaal worden zij door het lot gekozen om te strijden tegen vampiers, demonen en andere duistere krachten. Buffy wil een normaal leven leiden, maar naarmate de serie vordert, leert ze haar lot te omarmen. Net als eerdere Slayers wordt Buffy bijgestaan ​​door een Watcher, die haar begeleidt, onderwijst en opleidt. Buffy omringt zichzelf met een kring van trouwe vrienden die bekend worden als de “Scooby Gang”.

Buffy the Vampire Slayer Disney Plus Star

Buffy Summers is een door het lot uitverkoren geboren Slayer. Haar ouders zijn gescheiden en samen met haar moeder verhuist ze naar Sunnydale. Als ze op haar nieuwe school -Sunnydale High- komt, maakt haar Watcher, bibliothecaris Rupert Giles, haar duidelijk dat ze haar lot als Slayer niet uit de weg kan gaan. Een Watcher is de hoeder van een Slayer die op haar let, haar traint en haar met informatie en advies bijstaat. Haar lot is om (met name) vampiers te doden. Terwijl ze zich langzaam maar zeker met haar roeping verzoent, sluiten medestudenten Willow Rosenberg en Xander Harris zich bij haar aan, nadat die bij toeval achter haar geheim komen.

Buffy the Vampire Slayer is een bovennatuurlijke televisieserie gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992. De serie ging in première op 10 maart 1997 en eindigde op 20 mei 2003. Het werd gemaakt door Joss Whedon onder zijn vlag Mutant Enemy Productions, met latere co-uitvoerende producenten als Jane Espenson, David Fury, David Greenwalt, Doug Petrie, Marti Noxon en David Solomon.

De serie had hoofdrollen voor Sarah Michelle Gellar, Alyson Hannigan, Nicholas Brendon, Charisma Carpenter, Anthony Stewart Head, David Boreanaz, Seth Green, James Marsters, Emma Caulfield, Michelle Trachtenberg, Amber Benson en Kristine Sutherland.

Buffy the Vampire Slayer is vanaf 23 februari 2021 te zien op Disney Plus Star.

Disney Plus Star

Star is een aanvullend kanaal op Disney Plus, de streamingdienst van The Walt Disney Company. Je hoeft niets extra’s te doen om Star te krijgen – als je al geabonneerd bent op Disney Plus, krijg je deze bij de lancering. Het is gewoon een nieuwe toevoeging aan de app. Star zal binnen de Disney+ app te vinden zijn naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Door profielen die gemakkelijk zijn af te schermen met een pincode, hebben ouders controle over alles wat kinderen kijken, een fijne gedachte! Klik hier voor meer informatie over Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter