Bumblebee vanaf 1 augustus op Netflix

Bumblebee is vanaf 1 augustus te zien op Netflix. Dat heeft de streamer bekend gemaakt. Bumblebee vlucht in 1987 voor de Decepticons en verstopt zich op aarde. Hij raakt bevriend met een droevige tiener, maar dan krijgt de vijand de Kever weer in het vizier.

De film speelt zich af voor alle Transformers-films van regisseur Michael Bay. Op de vlucht in het jaar 1987, vindt Bumblebee onderdak in een autokerkhof in een klein Californisch strandstadje. Charlie (Steinfeld), op de grens van 18 jaar en een poging om haar plek in de wereld te vinden, ontdekt Bumblebee met littekens bedekt en gebroken. Wanneer Charlie hem doet herleeft, leert ze al snel dat dit geen gewone, gele VW-bug is.

In de hoofdrollen zien we Hailee SteinfeldJohn CenaJorge Lendeborg Jr.John OritzJason DruckerPamela AdlonStephen Shneider, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow en Grace Dzienny. Dylan O’Brien zal de stem van de iconische titulaire Autobot inspreken. Angela Bassett (Black Panther) spreekt de stem in van de cherry-rode Plymouth Satellite Decepticon genaamd Shatter en Justin Theroux (The Spy Who Dumped Me) de stem van Dropkick, de Decepticon die transformeert in een blauwe AMC Javelin.

Bumblebee wordt geregisseerd door Travis Knight, op basis van een scenario door Christina Hodson.

Bumblebee is vanaf 1 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter