Captain America 4 officieel in ontwikkeling

Marvel brengt de Captain America filmfranchise terug en werkt aan Captain America 4. De film staat los van de verwachte terugkeer van Chris Evans als Steve Rogers. Sam Wilson (Anthony Mackie) maakte zijn officiële debuut als de nieuwe Captain America in de seizoensfinale van The Falcon and the Winter Soldier.

Volgens The Hollywood Reporter laten Disney en Marvel Studios Malcolm Spellman de vierde film ontwikkelen, die voorlopig Captain America 4 wordt genoemd. Het zal zich afspelen na de uit de Disney Plus serie The Falcon and The Winter Soldier, die Spellman heeft gemaakt en waarvan hij showrunner was. Ook Dalan Musson schrijft mee aan het script. Er is momenteel geen regisseur aan het project verbonden.

Captain America 4

THR zegt dat er nog geen officiële cast aan het project is gekoppeld en dat de laatste aflevering van de Disney Plus serie tal van mogelijkheden biedt om te bepalen wie de volgende Captain America zal worden. Eerder speelde Chris Evans de superheld Steve Rogers in verschillende Avengers-films plus Captain America: The First Avenger, Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War.

De site meldt dat Anthony Mackie, die Sam Wilson/Falcon speelt in het Marvel Cinematic Universe, zal terugkeren voor het project. Falcon hanteert momenteel het schild, dus dat is de meest logische conclusie. Mackie’s medespeler, Sebastian Stan, zal waarschijnlijk ook verschijnen als Bucky Barnes/The Winter Soldier.

Bovendien meldt Deadline dat Chris Evans ook in gesprek is om terug te keren naar de MCU als Steve Rogers, maar in een apart project. Er wordt gezegd dat Evans waarschijnlijk verschijnt “in at least one Marvel property, with the door open for a second film.”

Verdere details over Captain America 4 zijn onbekend, maar de film zal onderdeel uitmaken van Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter