Captain Marvel 2 verschijnt in 2022

Marvel Studios heeft officieel aangekondigd dat Captain Marvel 2 op 11 november 2022 in première zal gaan. Brie Larson keert terug als Carol Danvers in Marvel Studios’ Captain Marvel 2, welke geregisseerd wordt door Nia DaCosta. Iman Vellani en Teyonah Parris zullen zich bij de cast voegen.

Captain Marvel 2

Disney heeft bevestigd dat zowel Iman Vellani (Ms. Marvel) als Teyonah Parris (Monica Rambeau) zullen verschijnen in Captain Marvel 2. Daarmee zullen ze nieuwe banden smeden tussen de films uit het MCU en de series van Disney+. Captain Marvel 2 vliegt naar de bioscoop op 11 november 2022.

Marvel Studios’ Captain Marvel is een avontuur dat zich afspeelt in de jaren 90, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk.

Captain Marvel werd uitgebracht in maart 2019 met Brie Larson als de titulaire held. De film had ook rollen voor Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace, met Annette Bening en Jude Law. Anna Boden en Ryan Fleck regisseerden de film die wereldwijd $ 1,12 miljard opbracht.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter