Captain Nova vanaf 1 december in de bioscoop

De Nederlandse science fiction jeugdfilm Captain Nova is het regiedebuut van Maurice Trouwborst, geschreven door scenarist Lotte Tabbers (o.a. De Boskampi’s 2015). Captain Nova is vanaf 1 december in de Nederlandse bioscopen te zien. Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Captain Nova

De spannende SF-film Captain Nova begint in het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat ervaren gevechtspiloot Nova (Anniek Pheifer) de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova (Kika van de Vijver) wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas (Marouane Meftah) die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas om alsnog de wereld te redden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Kika van de Vijver, Marouane Meftah, Anniek Pheifer. Het is is een spannend sciencefiction-avontuur voor het hele gezin, van de makers van De Regels van Floor: Maurice Trouwborst en Lotte Tabbers.

Captain Nova is vanaf 1 december in de Nederlandse bioscopen te zien via Gusto Entertainment.


VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter