Catherine O’Hara speelt iconische scène uit Home Alone na

Actrice Catherine O’Hara heeft eerder op TikTok een video gedeeld waarin ze de iconische scene uit Home Alone 2 naspeelt. De actrice speelde Kevin McCallister’s moeder Kate in de eerste twee Home Alone-films naast Macaulay Culkin in 1990 en 1992. De scene die O’Hara naspeelt is het moment dat Kevins moeder er achter komt dat ze hun zoon zijn vergeten mee te nemen op vakantie. Ze schrikt kapot en valt flauw. De video is hieronder te bekijken. Catherine’s video verraste veel gebruikers van sociale media die niet wisten dat het dezelfde actrice was uit de geliefde films.

Catherine O’Hara in Home Alone

Home Alone is een komische film uit 1990 van regisseur Chris Columbus. Het is geschreven en geproduceerd door John Hughes, die al meerdere successen had geboekt met jeugdfilms. De muziek werd gemaakt door John Williams die er een Oscarnominatie voor kreeg. Home Alone is nog steeds een populaire kerstfilm.

De achtjarige Kevin McAllister wordt per ongeluk alleen thuis achtergelaten wanneer zijn familie op vakantie gaat naar Frankrijk. Wanneer Kevin zich realiseert dat hij alleen thuis is, leert hij al snel voor zichzelf te zorgen. Uiteindelijk moet hij het huis beschermen tegen Harry en Marv, twee inbrekers die van plan zijn in het huis van Kevins familie in te breken.

Hoofdrollen in de film zijn voor Macaulay CulkinJoe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Catherine O’Hara.

De Home Alone franchise bestaat in het totaal uit vijf films. De laatste kwam in 2012 uit. Een zesde film is in de maak.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter