CBS annuleert komedie serie The Millers

CBS heeft besloten te stoppen met The Millers, een komedie serie met in de hoofdrollen Beau Bridges, Margo Martindale en Will Arnett. Het tweede seizoen van de serie is pas recentelijk begonnen, maar de productie is meteen en vroegtijdig gestopt. Vorig seizoen deed The Millers het nog goed.

The Millers serie

In The Millers zien we hoe Nathan Miller (Will Arnett) een locale nieuwsreporter is en zijn zus Debbie (Jayma Mays) runt een yoga-studio en vegan-restaurant samen met haar man Adam (Nelson Franklin) met wie ze dochter Mikayla heeft. Nathan heeft geen kinderen en brengt veel tijd door met zijn cameraman Ray (J.B. Smoove). Als hun ouders terugkeren naar waar hun kinderen wonen vertelt Nathan dat hij al een paar maanden geleden van zijn vrouw Janice (Eliza Coupe) is gescheiden. Hierdoor besluit zijn vader Tom (Beau Bridges) te scheiden van hun moeder Carol (Margo Martindale) na een huwelijk van 43 jaar. Tom, die nogal snel afgeleid is, gaat bij Debbie wonen, en Carol, die nogal opdringerig is, gaat bij Nathan wonen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Beau Bridges, Margo MartindaleWill Arnett, Jayma Mays, Nelson Franklin, J.B. Smoove.

The Millers is een Amerikaanse comedy serie van de zender CBS. De serie ging in première op 3 oktober 2013.