Charm City Kings trailer en poster

HBO Max heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor Charm City Kings, de originele speelfilm van WarnerMax en winnaar van de US Dramatic Special Jury Prize for Ensemble Acting op het Sundance Film Festival van dit jaar. De film zal op donderdag 8 oktober in première gaan op de streamer. Je kunt de trailer hieronder bekijken, evenals de poster!

Charm City Kings

In de film wil Mouse (Jahi Di’Allo Winston) wanhopig lid worden van The Midnight Clique, een beruchte groep motorrijders uit Baltimore die de straten beheersen. Wanneer de leider van Midnight, Blax (Meek Mill), de 14-jarige Mouse onder zijn hoede neemt, wordt Mouse al snel verscheurd tussen het goede en slechte en een weg vol snel geld en geweld.

De cast bestaat uit Jahi Di’Allo Winston, Grammy-genomineerde artiest Meek Mill, Will Catlett, Donielle Hansley, Kezii Curtis, Chino, Lakeyria ‘Wheelie Queen’ Doughty en Teyonah Parris.

Charm City Kings is geregisseerd door Angel Manuel Soto en geschreven door Sherman Payne, met een verhaal van Chris Boyd & Kirk Sullivan en Academy Award-winnaar Barry Jenkins. De film is geproduceerd door Caleeb Pinkett, Clarence Hammond en Marc Bienstock. Jada Pinkett Smith, Will Smith en James Lassiter produceerde via hun bedrijf Overbrook Entertainment. De film zal deze maand ook worden vertoond op het aanstaande New York Latino Film Festival en Urbanworld Film Festivals.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter