Charmed seizoen 4 vanaf 5 september op Videoland

Charmed seizoen 4 verschijnt vanaf 5 september op Videoland. De serie, die begon in 2018, gaat over drie heksenzusjes en hun strijd tegen de boosaardige machten die hen omringen. Bekijk hieronder een trailer.

 

Charmed seizoen 4

Na de tragische dood van hun moeder proberen de zussen Mel en Maggie de draad van hun leven weer op te pakken. Tot hun schok blijken ze een oudere zus te hebben in de persoon van de briljante genetica Macy. Terwijl de emoties hoog oplaaien, merken de drie zussen dat ze een speciale band hebben en bovennatuurlijke vermogens beginnen te ontwikkelen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Madeleine Mantock, Melonie DiazSarah Jeffery, Jordan Donica, Poppy Drayton, Rupert Evans.

Charmed is een serie ontwikkeld door Jennie Snyder Urman, Jessica O’Toole en Amy Rardin. Het is een reboot van de gelijknamige WB-serie, gemaakt door Constance M. Burge, die oorspronkelijk werd uitgezonden van 1998 tot 2006. Carter Covington diende als showrunner voor het eerste seizoen en werd vervangen door het duo Liz Kruger en Craig Shapiro voor het tweede seizoen.

Charmed ging in première op 14 oktober 2018 op The CW. De serie is gebaseerd op een verhaal van Jennie Urman (maker van Jane the Virgin). Ze produceert de serie samen met Jessica O’Toole en Amy Rardin (schrijvers van Jane the Virgin) die ook het script schrijft. Brad Silberling (Jane the Virgin, Dynasty, Reign) regisseert.

Charmed seizoen 4 verschijnt vanaf 5 september 2022 op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter