Chesapeake Shores seizoen 6 aangekondigd

Goed nieuws voor fans van de serie Chesapeake Shores? Chesapeake Shores seizoen 6 is aangekondigd.

Hallmark Channel gaat nog een laatste keer terug naar Chesapeake Shores: het netwerk heeft het familiedrama vernieuwd voor een zesde en laatste seizoen. Het seizoen bestaat uit 10 afleveringen en gaat deze zomer in première. De terugkerende cast voor seizoen 6 bestaat uit Meghan Ory, Laci Mailey, Emilie Ullerup, Robert Buckley, Treat Williams, Barbara Niven, Brendan Penny en Andrew Francis. Laurie Ferneau, Hallmark’s SVP van Programming Series, zei in een verklaring:

“With a top-notch ensemble cast and creative team, Chesapeake Shores has shared stories that are relatable, poignant and unforgettable. We look forward to honoring the journey viewers have been on with the O’Briens with one final, special season.”

De eerste vijf seizoenen van Chesapeake Shores zijn momenteel in Nederland te zien bij Netflix. Wanneer we seizoen 6 op Netflix Nederland kunnen bekijken is momenteel nog niet bekend.

Chesapeake Shores seizoen 6

Abby O’Brien Winters keert terug naar haar geboortestad van Chesapeake Shores, Maryland, na ontvangst van een paniek telefoontje van haar jongere zus Jess, die de herberg in Eagle Point heeft gerenoveerd. Abby’s veeleisende carrière, echtscheiding en jonge dochters, hebben haar zo bezig gehouden dat ze nog niet eens heeft gedacht aan de stad die haar vader heeft gebouwd. Het redden van de herberg van haar zus uit executie betekent omgaan, niet alleen met haar gebroken gezin, maar ook met Trace Riley, de man die ze tien jaar geleden verliet. Hij lijkt een obstakel, maar wordt een onverwachte bondgenoot en een tweede kans op het vinden van liefde.

De hoofdrollen worden gespeeld door Meghan Ory, Laci Mailey, Jesse Metcalfe, Emilie Ullerup, Treat Williams, Barbara Niven, Brendan Penny, Andrew Francis, Diane Ladd.

Chesapeake Shores is een Amerikaanse dramaserie gebaseerd op de boeken van schrijfster Sherryl Woods.

De serie werd voor het eerst uitgezonden op 14 augustus 2016 op het Amerikaanse Hallmark Channel. Vanaf mei 2017 werd de serie ook beschikbaar via Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter