Chicago P.D. seizoen 9 vanaf 21 juni op FOX

Vanaf 21 juni 2022 is Chicago P.D. seizoen 9 om 21:00 uur te zien op FOX. In de spin-off van Chicago Fire volgen we het politiecorps van Chicago, dat uit twee zeer verschillende groepen bestaat: de agenten en de inlichtingendienst.

Chicago P.D. seizoen 9 op Fox

Volg brigadier Hank Voight en zijn team van detectives, met onder andere ex-militair Jay Halstead en Erin Lindsay, in hun gevecht tegen de grootste criminelen van de “Windy City”. In dit enerverende seizoen strijden ze tegen turfoorlogen, een gevaarlijke heroïne- operatie en een enorm drugskartel.

De serie gaat over de mannen en vrouwen van District 21 van de Chicago Police Department die alles op het spel zetten om hun gemeenschap te dienen en beschermen. Het district is opgedeeld in twee verschillende groepen: patrouillerende politie in uniform en de inlichtingendienst. De grote verantwoordelijkheden die dit werk met zich meebrengen reiken tot ver buiten de muren van het politiebureau en eisen vaak een emotionele tol van de persoonlijke levens van deze mannen en vrouwen.

Chicago PD is een Amerikaanse politie dramaserie van de zender NBC en is een spin-off van de serie Chicago Fire. Deze reeks werd bedacht door Michael Brandt en Derek Haas en geproduceerd door Dick Wolf.

De hoofdrollen werden gespeeld door Jason Beghe, Amy Morton, Jesse Lee Soffer, Patrick Flueger, Marina Squerciati, LaRoyce Hawkins, Tracy Spiridakos.

Chicago P.D. seizoen 9 is vanaf 21 juni 2022 te zien op FOX.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter