Chloë Grace Moretz in trailer The 5th Wave

Bekijk hieronder een nieuwe trailer van The 5th Wave, een verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Rick Yancey. De film heeft een hoofdrol voor Chloë Grace Moretz.

De 16-jarige Cassie is een overlevende van een brute buitenaardse invasie die nog steeds gaande is. Ze is op zoek naar haar broertje die ze kwijtgeraakt is tijdens een kolossale aanval. Waarom ‘The Others’ ons aanvallen weet niemand. Terwijl Cassie zich voorbereidt op de volgende grote aanval, de ‘5th wave’, ontmoet ze een jonge die haar laatste hoop lijkt te belichamen.

The 5th Wave trailer

De Aarde is er bijzonder slecht aan toe nadat aliens tot vier keer toe de aanval hebben geopend. Inmiddels leeft iedereen in angst en niemand vertrouwt elkaar meer. De 16-jarige Cassie is op de vlucht, op zoek naar haar jongere broer. Ze bereidt zich voor op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde aanvalsgolf, maar stuit dan ineens op een jongeman die wel eens haar laatste redding zou kunnen zijn.

The 5th Wave wordt geregisseerd door J. Blakeson (The Disappearance of Alice Creed, 2009) op basis van een scenario door Susannah Grant, Akiva Goldsman, Jeff Pinkner. De film is gebaseerd op de gelijknamige jeugdroman van Rick Yancey uit 2013.

De cast bestaat uit Chloë Grace Moretz, Nick Robinson, Alex Roe, Maika Monroe, Ron Livingston en Liev Schreiber.

The 5th Wave draait vanaf 28 januari 2016 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter