Chris Evans in Buzz Lightyear oorsprongsfilm van Pixar

Tijdens de Disney Investor Day-presentatie werd onthult dat er een spin-off van het populaire Toy Story personage Buzz Lightyear in ontwikkeling is. Lightyear moet in de zomer van 2022 verschijnen met Chris Evans in de titulaire rol!

Lightyear film

Lightyear is een sci-fi actie-avontuur en het definitieve oorsprongsverhaal van Buzz Lightyear (Evans), de held die het speelgoed inspireerde (ingesproken door Tim Allen in de originele filmreeks). De film laat zien hoe een jonge testpiloot de Space Ranger werd die we allemaal kennen.

De film is geregisseerd door Angus MacLane (Finding Dory) en geproduceerd door Galyn Susman (Toy Story 4, Ratatouille).

Lightyear wordt op 17 juni 2022 in de bioscoop geopend.

De enorm succesvolle Toy Story franchise begon met de eerste film in 1995, geregisseerd door John Lasseter en geschreven door Joss Whedon, Andrew Stanton, Joel Cohen en Alec Sokolow. De film was de eerste speelfilm van Pixar en had rollen voor  Tom HanksTim AllenAnnie PottsJoan Cusack, Don Rickles, Jim Varney, Wallace Shawn, John Ratzenberger, John Morris en Erik von Detten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter