Chris Evans keert terug als Captain America in het MCU

Chris Evans keert terug als Steve Rogers oftewel Captain America in een aankomend Marvel Cinematic Universe-project. Evans sloot de rol als Captain America aanvankelijk af in Avengers: Endgame. Aan het einde van de film verscheen hij als een oudere versie van Steve Rogers en gaf hij het schild door aan vriend Sam Wilson, ook bekend als Falcon.

Chris Evans als Captain America

Evans begon zijn MCU-reis voor het eerst in Captain America: The First Avenger uit 2011 en voegde zich bij de originele line-up van de Avengers. De acteur aarzelde om lid te worden van het toen snelgroeiende superheldenuniversum van Marvel Studios vanwege het aantal films waaraan hij zich zou moeten committeren. Sindsdien speelde hij de hoofdrol in zeven MCU-films en heeft hij cameo’s in nog twee. Nu lijkt het erop dat Evans klaar is om terug te keren als Captain America.

Deadline meldt dat Evans in gesprek is om terug te keren naar de MCU als Captain America. De site meldt dat de acteur op het punt staat een deal te sluiten of dat de deal al is gesloten. Verder zal het geen nieuwe film zijn in de Captain America reeks, maar iets dat lijkt op de rol van Robert Downey Jr. na Iron Man 3, waar hij een ondersteunend personage speelde in andere films – zoals Captain America: Civil War en Spider-Man: Homecoming. Het is onduidelijk voor welk project Evans zou kunnen terugkeren, maar het zou een film of een tv-serie kunnen zijn.

Het is interessant om te zien dat Evans na Endgame bereid is terug te keren naar deze rol, aangezien hij in talloze interviews in de maanden voorafgaand aan en na de release zei dat het zijn laatste uitje als de held zou zijn en dat het lastig zou zijn om te proberen hem weer terug te halen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter