Chris Evans ontkent terugkeer als Captain America in het MCU

Gisteren verscheen het bericht dat Chris Evans zou terugkeren in het Marvel Cinematic Universe als Steve Rogers a.k.a. Captain America. Het zou daarbij gaan om één of twee films. Fans waren verbaasd en blij, maar nu laat de acteur op Twitter weten dat dit ook nieuws is voor hem.

 

De acteur sprak ook zijn waardering uit voor alle gifs die werden gedeeld over een mogelijke terugkeer.

Volgens de bronnen van Deadline ging het om minstens één nieuwe film, maar mogelijk twee. Ook zou hij verschijnen in een film met meerdere superhelden van Marvel.

Chris Evans als Captain America

Evans begon zijn MCU-reis voor het eerst in Captain America: The First Avenger uit 2011 en voegde zich bij de originele line-up van de Avengers. De acteur aarzelde om lid te worden van het toen snelgroeiende superheldenuniversum van Marvel Studios vanwege het aantal films waaraan hij zich zou moeten committeren. Sindsdien speelde hij de hoofdrol in zeven MCU-films en heeft hij cameo’s in nog twee. Evans sloot de rol als Captain America aanvankelijk af in Avengers: Endgame. Aan het einde van de film verscheen hij als een oudere versie van Steve Rogers en gaf hij het schild door aan vriend Sam Wilson, ook bekend als Falcon.

In 2018 leek Evans officieel de deur te sluiten om toen hij tweette:

“Officially wrapped on Avengers 4. It was an emotional day to say the least. Playing this role over the last 8 years has been an honor. To everyone in front of the camera, behind the camera, and in the audience, thank you for the memories! Eternally grateful.”VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter