Chris Hemsworth in gesprek voor Men In Black reboot

Volgens The Hollywood Reporter is Sony Pictures in gesprek met Chris Hemsworth voor de hoofdrol in de aankomende Men in Black reboot. THR onthult ook wat plotdetails voor de film. Zou zou de film zich moeten afspelen in Londen en draait het om een ​​”nieuwe combinatie” van personages met “a white character, a black woman, and an older man.”  De nieuwe Men in Black film staat gepland voor 14 juni 2019.

De nog titelloze Men in Black spinoff zal geen rollen hebben voor Will Smith of Tommy Lee Jones, maar zal de rest van de wereld verkennen die te zien was in de originele trilogie. Het gaat hier om een ander project dan de geannuleerd 21 Jump Street franchise mashup, MIB 23. Die film blijft echter wel in ontwikkeling.

De nieuwe Men in Black film moet worden geregisseerd door F. Gary Gray (Straight Outta Compton, The Fate of the Furious) en is geschreven door Matt Holloway & Art Marcum (Iron Man, Transformers: The Last Knight). Originele franchiseproducenten Walter Parkes en Laurie MacDonald zijn terug samen met uitvoerend producent Steven Spielberg.

De originele Men in Black kwam twintig jaar geleden uit in de zomer van 1997 en bracht wereldwijd $ 589 miljoen op. Het vervolg uit 2002, Men in Black II, kwam wereldwijd uit op $ 441 miljoen en werd minder enthousiast ontvangen door zowel critici als het publiek, terwijl de MIB 3 uit 2012 de reeks op creatieve wijze hervatte en wereldwijd $ 642 miljoen verdiende. Barry Sonnenfeld regisseerde alle drie de films.