Chris Hemsworth op setfoto’s nieuwe Men in Black film

De opnames van Sony Pictures en regisseur F. Gary Gray’s (The Fate of the Furious) aankomende Men in Black spinoff zijn van start gegaan. Via de mensen van Just Jared hebben we nu de eerste setfoto’s. Deze kun je hieronder bekijken. Daarop zien we hoofdrolspeler Chris Hemsworth.

Hemsworth wordt in de film vergezeld door zijn Thor: Ragnarok co-ster Tessa Thompson samen met Liam Neeson (Taken serie), Kumail Nanjiani (Silicon Valley, The Big Sick) en Rafe Spall (The Big Short, Jurassic World: Fallen Kingdom). Plotdetails voor de nieuwe Men in Black film zijn schaars, maar de film zou zich in Londen afspelen en gaan over een “nieuwe combinatie” van personages en is meer een ensemblefilm dan een duo zoals de eerste drie films.

De nog titelloze Men in Black spinoff zal geen rollen hebben voor Will Smith of Tommy Lee Jones, maar zal de rest van de wereld verkennen die te zien was in de originele trilogie. Het scenario is afkomstig van Iron Man schrijvers Art Marcum en Matt Holloway. De vierde Men in Black staat gepland voor 20 juni 2019.