Cinetree | Alles wat je moet weten

Waar Netflix en Amazon Prime Video zich voornamelijk op het grote publiek focussen zijn er voor liefhebbers van arthouse films ook een aantal streamingdiensten beschikbaar. Een daarvan is Cinetree, waar je zowel een abonnement kunt nemen als film huren.

Bijgewerkt op 02-11-2022

Wat is Cinetree

Cinetree is een online abonnementsdienst waarmee je onbeperkt naar films kunt kijken. Ook kun je via dit platform films huren, zonder dat je een abonnement hebt.

Cinetree kosten

Een abonnement op Cinetree kost je momenteel €7,99 per maand. De kosten van een huurfilm zitten tussen de €2,99 tot €4,99 per titel.

Cinetree aanbod

Cinetree is gespecialiseerd in arthousefilms, oftewel de films die over het algemeen in een filmhuis vertoond worden.

Korte films

Leden van de dienst hebben ook de mogelijkheid om naar enkele korte films te kijken. Het gaat hier vaak om titels die wat losmaakte op filmfestivals en/of prijzen hebben gewonnen. Naast fictie zit er ook documentaire bij.

Cinetree gratis bekijken

Als jij Cinetree gratis wilt gebruiken dan zal je daarvoor een giftcard moeten hebben. Dus wellicht iets om voor te stellen wanneer je vrienden of familie om cadeau tips vragen.

Cinetree vs Cinemember

Cinetree lijkt qua opzet veel op Cinemember. Beide diensten focussen zich namelijk op arthouse films. Al zijn er ook enkele noemenswaardige verschillen. Zo bevat Cinetree voornamelijk dramafilms, terwijl Cinemember zich breder oriënteert. Bij die laatste zijn namelijk ook redelijk wat titels binnen het actie- en horrorgenre te vinden. Cinetree mag dan ook wel meerdere genres bevatten, maar Cinemember doet het op dit vlak beter. Tenzij je natuurlijk de voorkeur hebt aan filmhuis drama’s.

Qua prijs zijn Cinetree en Cinemember nagenoeg gelijk. Al heeft Cinemember geen huurfilms.

Cinetree recensie

Een aanrader voor:

  • Liefhebbers van arthouse

Niet aan te raden voor:

  • Fans van actie en spektakel
  • Gezinnen met kinderen

We hopen je met dit artikel voldoende te hebben geïnformeerd omtrent Cinetree. Bij vragen mag je ons natuurlijk altijd mailen. Ook kun je natuurlijk op de website kijken.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter