Colin Farrell in trailer voor A24 sci-film After Yang

Er is een trailer verschenen voor de film After Yang, een aankomende sciencefiction film van de veelgeprezen studio A24. Naast de trailer hebben we ook nog een After Yang poster. Beide kun je hieronder bekijken. Deze film heeft hoofdrollen voor Colin Farrell (The Batman) en werd goed beoordeeld tijdens het recente Sundance Film Festival.

Het verhaal achter After Yang draait om een gezin dat een zogeheten “techno-sapien” heeft, genaamd Yang. Dit is een soort huishoudrobot, die voor de dochter van het gezin echter als een broer of zus gezien kan worden. Als blijkt dat Yang aan het verslijten is komen haar ouders voor lastige keuzes te staan. Is er een mogelijkheid om hun trouwe hulpje te repareren? In het proces dat volgt krijgt vader Jake nog enkele interessant inzichten over de band met zijn vrouw en dochter.

After Yang poster

Trailer voor After Yang

Naast Colin Farrell zijn er rollen voor Jodie Turner-Smith (Without Remorse, Queen and Slim), Malea Emma Tjandrawidjaja, Ritchie Coster, Orlagh Cassidy, Sarita Choudhury, Haley Lu Richardson, Ava DeMary en Clifton Collins Jr.

De regie van After Yang ligt bij de Zuid-Koreaanse Kogonada welke eerder al de film Columbus maakte. Hij nam tevens het scenario voor zijn rekening, dat hij baseerde op een kort verhaal van Alexander Weinstein.

After Yang zal ergens begin maart in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Er is echter nog niets over een eventuele Nederlandse release bekend.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter