Color Out of Space trailer met Nicolas Cage

LJE Films heeft de trailer vrijgegeven voor Color Out of Space, met in de hoofdrol Academy Award winnaar Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, Mandy). De film is gebaseerd op het verhaal van H.P. Lovecraft. Bekijk de trailer hieronder.

Color Out of Space is geschreven en geregisseerd door Richard Stanley (Hardware) en wordt beschreven als een verhaal van kosmische terreur over The Gardners, een familie die naar een afgelegen boerderij op het platteland van New England verhuist om te ontsnappen aan de drukte van de 21ste eeuw. In het kleine dorpje sloeg jaren geleden een meteoriet in in een groot heuvelgebied. De hitte van deze meteoriet zorgt ervoor dat alle levende wezens in de omgeving worden vergiftigd en mensen en dieren doordraaien.

De film heeft tevens rollen voor Joely Richardson (Red Sparrow), Madeleine Arthur (Big Eyes), Brendan Meyer (The OA), Tommy Chong (After Hours), Elliot Knight (Titans), Julian Hilliard (The Haunting of Hill House) en Q’Orianka Kilcher (The Alienist).

De film luidt tevens de terugkeer in van Stanley, de aan lager wal geraakte regisseur die in de jaren ’90 de cultfilms Hardware en Dust Devil maakte. Na die veelbelovende producties werd hij aan de zijlijn werd gezet na het floppen van The Island of Dr. Moreau.