Concept art voor Marvel serie WandaVision

Na de D23 Expo dit weekend hebben we een beter idee van WandaVision, een nieuwe serie die exclusief op Disney+ wordt uitgezonden. Tijdens SDCC werd onthuld dat de gebeurtenissen van het vervolg Doctor Strange in the Multiverse of Madness, zullen leiden tot de gebeurtenissen van het ogenschijnlijk idyllische leven van Wanda Maximoff (Elizabeth Olson) met haar robot-echtgenoot Vision (Paul Bettany).

Andy Parks, Marvel Studios Concept Artist en Director of Visual Development, plaatste een afbeelding op Twitter van de concept art van de serie. Deze kun je hieronder bekijken. We zien de twee titulaire personages die genieten van quality time in hun woonkamer. De schaduwen vormen hun superhelden alterego’s.

WandaVision zal het verhaal volgen van Olson en Bettany’s superheldfiguren Scarlet Witch en Vision uit het Marvel Cinematic Universe. De serie zal naar verwachting de eerste serie zijn die Marvel Studios produceert voor Disney+ met Jac Schaeffer (Captain Marvel) als producer, showrunner en schrijver.