Constantine te zien in Arrow?

Fans waren teleurgesteld toen NBC afgelopen mei besloot om Constantine te annuleren. Nu blijkt dat de makers van de The CW’s DC Comics serie Arrow proberen een soort cross-over te bewerkstelligen tussen Matt Ryan’s John Constantine en Stephen Amell’s Oliver Queen. Tijdens Comic-Con werden Amell en Arrow uitvoerend producent Wendy Mericle geïnterviewd. Dit is wat ze zeiden. Mericle zei:

“Yeah, we really want to do it. It’s something we’ve been talking to DC about and it’s just a question of some political things, but also the actor’s schedule. We’re trying to work it out, but we don’t know 100 percent if it’s going to happen, but we’re really optimistic and we would love to have him.”

“Fingers crossed,” voegde Amell toe.

Matt Ryan speelde in de serie de antiheld Constantine, welke gebaseerd is op de populaire Hellblazer comics, die draaien om de demonenjager John Constantine. Met zijn grote kennis van de duistere kunsten en gevoel voor humor, strijdt Constantine voor het goede. Althans, dat deed hij. Want zijn ziel was al veroordeeld tot de hel en daarom besloot hij om zijn leven als bestrijder van het kwaad achter zich te laten. Als demonen Liv (Lucy Griffiths) de dochter van zijn beste vriend aanvallen, besluit hij uit zijn pensioen te komen. Hij moet alles doen in zijn macht om haar te redden.