Cooking with Paris vanaf 4 augustus op Netflix

Vanaf 4 augustus is Paris Hilton de ster in het nieuwe kookprogramma Cooking with Paris op Netflix. Bekijk hieronder een trailer. De serie debuteert in augustus en zal dienen als een voortzetting van Hilton’s YouTube-show met dezelfde naam.

Cooking with Paris vanaf 4 augustus op Netflix

Cooking with Paris op Netflix

Paris Hilton kan koken… een beetje. En ze zet de traditionele kookshow op zijn kop. Ze is geen geschoolde kok en dat probeert ze ook niet te zijn. Met de hulp van haar beroemde vrienden probeert ze nieuwe ingrediënten, nieuwe recepten en exotische keukenapparatuur. Geïnspireerd door haar viral YouTube-video, neemt Paris ons mee van de supermarkt naar de opgedekte tafel – en misschien leert ze haar weg in de keuken.

Het seizoen bestaat uit zes afleveringen die allemaal tegelijk kunnen worden gestreamd wanneer het in augustus in première gaat. Gaststerren in Cooking with Paris zijn onder meer Kim Kardashian West, Nikki Glaser, Demi Lovato, Saweetie, Lele Pons en Kathy en Nicky Hilton.

Cooking with Paris is uitvoerend geproduceerd door Hilton, Eli Holzman, Aaron Saidman en Rebecca Hertz. De serie is een productie van Intellectual Property Corporation (IPC).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter