Coroner seizoen 4 vanaf 17 september op Net5

Coroner seizoen 4 is vanaf 17 september 2022 te zien op Net5. Na het tragische verlies van vorig seizoen, besluit Jenny zich te begraven in haar werk en neemt een aantal mysterieuze zaken aan. Bekijk hieronder een trailer.

Coroner seizoen 4 op Net5

In Coroner onderzoekt lijkschouwer Jenny Cooper een reeks mysterieuze sterfgevallen in Toronto. Voor het oplossen van deze misdrijven krijgt ze hulp van rechercheur Donovan McAvoy, patholoog Dr. Dwayne Allen, zijn assistent River Baitz en Jenny’s assisent, Alison Trent. Jenny is pas weduwe geworden. Ze moet nu dus naast haar werk ook in haar eentje haar tienerzoon Ross opvoeden. Maar er is ook een lichtpuntje in de vorm van een mogelijke nieuwe liefde Liam.

Wie ben ik nu alles is veranderd? Nu haar zoon het nest verlaat, het geheugen van haar vader faalt en een vriend wordt geconfronteerd met de dood, blijft lijkschouwer Cooper spreken voor de doden om de levenden te beschermen. Jenny moet haar instincten vertrouwen, want de nasleep van een verwoestende brand leidt naar haar moeilijkste zaak tot nu toe. Elk lichaam heeft een verhaal – en dit seizoen moet Jenny achter het verhaal van haar eigen lichaam komen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Serinda Swan, Roger Cross, Alli Chung, Eric Bruneau, Ehren Kassam, Tamara Podemski, Lovell Adams-Gray, Saad Siddiqui, Andy McQueen.

Coroner ging in première in januari 2019 op de zender CBC. De serie is gebaseerd op Jenny Cooper-reeks van M. R. Hall. Morwyn Brebner bewerkte de boeken tot een serie. Het is bedacht door Morwyn Brebner & geproduceerd door Muse Entertainment & Back Alley Film Productions.

Coroner seizoen 4 is vanaf 17 september 2022 te zien op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter