Creed 3 wordt geregisseerd door Michael B. Jordan

Creed actrice Tessa Thompson heeft bevestigd dat Michael B. Jordan Creed 3 gaat regisseren. Na Rocky Balboa uit 2006 dachten velen dat de langlopende bokssaga ten einde was, inclusief Stallone zelf. Toen regisseur Ryan Coogler echter het idee presenteerde van een spin-off / voortzetting van het verhaal, dat gaat over Adonis Creed (Michael B. Jordan), werd de franchise herboren. Creed bleek een financieel succes en kreeg veel lovende kritieken omdat het een nieuwe draai aan het verhaal gaf en het in de moderne tijd bracht.

In 2018 verscheen het vervolg Creed II. Hoewel het niet dezelfde kritiek kreeg als het origineel, werd Creed 2 een nog grotere kaskraker. Creed 3 leek onvermijdelijk, maar het nieuws over een mogelijke threequel viel tot eerder dit jaar een beetje stil. In februari werd Zach Baylin ingehuurd om het script te schrijven voor de derde film.

In een interview met MTV News zei Tessa Thompson over Jordan:

“He is directing the next Creed. It’s gonna be ammo, I think, for me when he is engaging with me as a director. I’m just going to tell him to dial down the sexiness.”

Creed 3 

Creed II is de continuering van de Rocky saga en het vervolg op de veelgeprezen en drukbezochte hit Creed uit 2015. De film wist meer dan $170 miljoen aan de wereldwijde kassa op te brengen. Ryan Coogler (Black Panther), die de eerste film regisseerde, keert terug naar de franchise als uitvoerend producent van Creed II. De nieuwe film wordt geregisseerd door Steven Caple Jr., die het veelgeprezen drama The Land regisseerde. Caple Jr. regisseert op basis van een scenario door, gebaseerd op de personages van de Rocky franchise.

Het leven is een evenwichtsoefening geworden voor Adonis Creed. Tussen persoonlijke verplichtingen en training voor zijn volgende grote gevecht, vecht hij tegen de uitdaging van zijn leven. Hij staat tegenover een tegenstander die banden heeft met het verleden van zijn familie, wat zijn drang in de ring alleen maar intensiveert. Rocky Balboa staat aan zijn zijde en samen zullen Rocky en Adonis hun gedeelde nalatenschap confronteren, zich afvragen wat de moeite waard is om voor te vechten en ontdekken dat niets belangrijker is dan familie. Creed II gaat over teruggaan naar de basis om opnieuw te ontdekken waarom je in de eerste plaats kampioen werd, en onthoud dat, waar je ook naartoe gaat, je niet aan je geschiedenis kunt ontsnappen.

Naast Jordan waren er rollen voor Sylvester StalloneTessa Thompson, Phylicia Rashad, Wood Harris, Andre WardFlorian “The Big Nasty” Munteanu, Dolph Lundgren en Russell Hornsby.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter