Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel vanaf 10 februari op Netflix

Check vanaf 10 februari in bij het Cecil Hotel, alleen op Netflix. In de serie worden we meegenomen in het duistere verleden van het beruchte Cecil Hotel in Los Angeles, waar zich door de jaren heen verschillende griezelige dingen hebben afgespeeld. Het hotel wordt nog beruchter als gast Elisa Lam verdwijnt. De serie geeft een blik in de duisterste krochten van de misdaad door de maker van The Ted Bundy Tapes. Bekijk hieronder de trailer voor de nieuwe true crime-docuserie Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel op Netflix

Het Cecil Hotel in Downtown Los Angeles staat bekend als het dodelijkste hotel in LA: niet alleen woonden er verschillende seriemoordenaars, er vielen ook talloze doden. De meest recente ontwikkeling in deze zwarte geschiedenis betreft de mysterieuze verdwijning van de universiteitsstudent Elisa Lam.

Lam verbleef in het hotel kort voordat ze verdween. De laatste bewakingsbeelden die van haar werden gemaakt in de lift zijn verontrustend. Waar was zij bang voor? En met wie of wat communiceerde zij in de laatste momenten voor haar verdwijning? De beelden gingen destijds viral op een Chinese website. De bizarre verdwijning van de studente leidde tot talloze theorieën op internet.

Joe Berlinger maakte eerder al The Ted Bundy Tapes en is nu verantwoordelijk voor Crime Scene.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel is vanaf 10 februari te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter