Crimes of The Future vanaf 2 juni in Nederland in de bioscoop

De film Crimes of the Future moet 2 juni 2022 in Nederland in de bioscoop verschijnen. Bekijk hieronder alvast een trailer. Crimes of the Future speelt zich af in een niet zo verre toekomst en is geschreven en geregisseerd door David Cronenberg (The Fly, Maps to the Stars). De hoofdrollen in de sci-fi body horror film worden gespeeld door Viggo Mortensen, Kristen Stewart en Léa Seydoux

Crimes of the Future bioscoop

Crimes of the Future in Nederland in de bioscoop

In een dystopische toekomst past het DNA van de aardse bevolking zich steeds meer aan zijn kunstmatige en vervuilde omgeving. Kunstenaar Saul Tenser maakt gebruik van deze evoluties en laat nieuwe organen groeien in zijn lichaam die hij samen met zijn partner Caprice operatief verwijdert in hun provocatieve performances.

De hoofdrollen worden gespeeld door Viggo Mortensen, Kristen StewartLéa Seydoux, Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar, Lihi Kornowski, Tanaya Beatty, Nadia Litz, Yorgos Karamichos en Yorgos Pirpassopoulos.

De film is geschreven en geregisseerd door David Cronenberg en markeert de nieuwste samenwerking van Cronenberg en Mortensen na samen te werken aan twee veelgeprezen dramafilms A History of Violence en Eastern Promises. De productie vond plaats in Athene, Griekenland.

Crimes of the Future is een coproductie van NEON, Serendipity Point Films en Argonauts Productions. Producenten zijn Steve Solomos en Argonauts’ Panos Papahadzis met Joe Iacono, Thorsten Schumacher, Peter Touche, Christelle Conan, Aida Tannyan, Victor Loewy en Victor Hadida als uitvoerende producenten. Bonnie Do en Laura Lanktree zijn ook aangesteld als associate producers.

Crimes of the Future draait vanaf 2 juni 2022 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter