Criminal Minds: Beyond Borders vanaf 29 december op Disney Plus

Beide seizoenen van de serie Criminal Minds: Beyond Borders verschijnen vanaf 29 december op Disney Plus. Beyond Borders volgt een speciaal team van FBI-agenten, dat namens het fictieve International Response Team misdaden oplost waar Amerikaanse burgers in het buitenland bij betrokken zijn.

Criminal Minds: Beyond Borders op Disney Plus

Deze gespecialiseerde afdeling van de FBI heeft als taak om misdaden op te lossen en Amerikanen te helpen die in het buitenland in gevaarlijke situaties zijn beland. Aanvoerder van het team is Jack Garrett, een geharde routinier van de FBI. Deze uitzonderlijke agenten doen er alles aan om Amerikaanse burgers veilig terug te brengen door een daderprofiel te maken van misdadigers die zich buiten onze landsgrenzen bevinden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gary Sinise, Alana de la Garza, Daniel Henney, Tyler James Williams, Annie Funke.

Criminal Minds: Beyond Borders is een misdaadserie van de zender CBS en ging in première op 16 maart 2016. De show wordt geproduceerd door The Mark Gordon Company in samenwerking met CBS Television Studios en ABC Studios. De productie is een spin-off van de originele serie Criminal Minds, uitgezonden op hetzelfde netwerk, en is de derde en laatste serie in de Criminal Minds-franchise. Op 14 mei 2017 annuleerde CBS de serie na twee seizoenen.

Criminal Minds: Beyond Borders verschijnt 29 december op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter