Dan Fogler gecast als Francis Ford Coppola in Godfather-serie The Offer

Paramount+ heeft een aantal nieuwe castleden bekend gemaakt van de serie The Offer, over het maken van het iconische gangster-epos The Godfather. Volgens Deadline is Fantastic Beasts-acteur Dan Fogler officieel gecast in de rol van de veelgeprezen filmmaker Francis Ford Coppola. Coppola regisseerde The Godfather-trilogie op basis van het scenario dat hij samen met Mario Puzo bewerkte. Naast Fogler zijn ook Giovanni Ribisi (Sneaky Pete) en Colin Hanks (Fargo) gecast voor de rollen van respectievelijk misdaadbaas Joe Colombo en Barry Lapidus. Andere rollen zijn er voor Emmy genomineerde Matthew Goode als Robert Evans en Miles Teller als producer Al Ruddy.

Dan Fogler als Francis Ford Coppola

The Offer zal gebaseerd zijn op de nooit eerder vertoonde ervaringen van Oscar- en Golden Globe-winnende producer Albert S.Ruddy tijdens zijn reis om Mario Puzo’s epische misdaadroman The Godfather tot leven te brengen op het grote scherm met Francis Ford Coppola. Tweevoudig BAFTA-genomineerde Dexter Fletcher (Rocketman, Eddie the Eagle) is bij het project betrokken als regisseur en uitvoerend producer.

De serie wordt geschreven en uitvoerend geproduceerd door Michael Tolkin (Escape at Dannemora) naast Fletcher, Dalia Ibelhauptaite, showrunner Nikki Toscano (Hunters) en Emmy-winnende producer Leslie Greif (Hatfields & McCoys). Bronnen melden dat Paramount Television Studios de productie van het project wil versnellen nu Fletcher in de regiestoel zit voor het eerste blok afleveringen, waarbij de regisseur ook betrokken zal zijn bij het castingproces en het creëren van de stijl van de serie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter