Dane DeHaan rol in HBO Max’s True Crime serie The Staircase

Dane DeHaan (Chronicle, ZeroZeroZero, A Cure for Wellness) voegt zich bij de cast van HBO Max’s true-crime serie The Staircase, waarin het leven van Michael Peterson wordt verkend. De acteur speelt Clayton Peterson, de zoon van Michael Peterson. Dit meldt Deadline.

DeHaan voegt zich bij Colin Firth, Toni Collette, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt, Sophie Turner, Odessa Young en Parker Posey in het achtdelige scripted drama over de beruchte moordzaak.

The Staircase

Gebaseerd op de docuseries van Jean-Xavier de Lestrade en verschillende boeken en rapporten over de zaak, onderzoekt de serie het leven van Michael Peterson (Firth), zijn uitgestrekte familie in North Carolina en de verdachte dood van zijn vrouw Kathleen Peterson (Collette). In 2001 werd Peterson gearresteerd voor de moord op zijn tweede vrouw nadat hij had beweerd dat ze stierf nadat ze bij hen thuis van de trap was gevallen vanwege het nuttigen van alcohol en valium. Het autopsierapport weerlegt echter de beweringen van Peterson omdat het concludeerde dat ze stierf aan het oplopen van meerdere verwondingen, waaronder slagen op haar achterhoofd met een stomp voorwerp.

The Staircase wordt geschreven en geregisseerd door Antonio Campos (The Devil All the Time, The Sinner) en Maggie Cohn (American Crime Story), die als showrunners dienen. The Max Original is een coproductie tussen HBO Max en Annapurna Television, met Campos en Cohn als uitvoerende producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter