4 nieuwe namen voor DC film Blue Beetle

Er zijn 4 nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast van Blue Beetle, een aankomende film van DC Comics. Het gaat hier om een project dat tot het DC Extended Universe (DCEU) gaat behoren.

DC is bezig met een verfilming van het comic-personage Blue Beetle. Centraal staat Jaime Reyes, een nietsvermoedende tiener welke op een dag opgezadeld wordt met superkrachten, in de vorm van hevige kracht en snelheid. Het hoofdpersonage wordt vertolkt door Xolo Mariduena, bekend van de series Parenthood en Cobra Kai. In recent nieuwsbericht laat weten dat ook Adriana Barraza, Damian Alcazar, Elpidia Carrillo en George Lopez aan de cast zijn toegevoegd. Deze laatste is ook bekend als komiek en presentator.

Alle vier de nieuwe castleden gaan een familielid van de hoofdpersoon spelen. Zo kruipt Barraza in de huid van Nana, speelt Alcazar Alberto, Carrillo Rocio en Lopez oom Rudy. Overige acteurs welke bevestigd zijn voor de Blue Beetle cast zijn Harvey Guillen en Bruna Marquezine. Of er nog andere bekende DC acteurs in de film gecast worden is nog even afwachten.

Het is overigens niet de eerste keer dat het personage in een film of serie te zien zijn. Zo had Jaime Reyes ook een klein rolletje in een televisieserie rondom Superman. Er waren ook plannen voor een live-action Blue Beetle serie, maar die is er niet gekomen.

Blue Beetle film

Het scenario van Blue Beetle wordt geschreven door Gareth Dunnet-Alcocer. De film staat gepland om in augustus 2023 naar de bioscopen te komen. Daarvoor zal eerst nog Black Adam verschijnen, welke vanaf juli dit jaar te zien is.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter