De Batman 4K Ultimate Collectors Editions zijn vanaf 22 juni beschikbaar

De Ultimate Collectors Editions van de beste Batman films zijn vanaf 22 juni 2022 beschikbaar en zullen de fans ongetwijfeld gelukkig maken! Volg de Caped Crusader in Gotham city door de ogen van de twee Oscar® winnende regisseurs Tim Burton en Christopher Nolan. Deze Collectors Editions met luxueuze metalen doos bevatten tal van extra’s, posters, foto’s en meer. Een must voor in jouw collectie!

In 1989 én 1992 deed Tim Burton wat niemand ooit was gelukt: hij bracht Batman op een niet-komische manier tot leven op het grote doek met de iconische vertolking door Michael Keaton. Nog nooit waren superheldenfilms zo ernstig en volwassen, dit zijn geen kinderfilms meer. Dan maken we een sprong, niet alleen van millennium maar ook van regisseur. Christopher Nolan maakte met zijn Dark Knight-trilogie het Batman verhaal donkerder, toegankelijker, realistischer en meer hedendaags. Christian Bale droeg de mantel in 2005, 2008 en 2012 en is voor veel fans dé definitieve incarnatie van Batman.

Collectors Editions:

  • 1 Steelbook – BD/4K
  • 1 Fotoboek met 16 pagina’s
  • 10 lobby cards
  • 2 art cards
  • 1 Batman-envelop om alles in te bewaren
  • Reproducties van 2 posters (op een 2-zijdige poster)

De Batman 4K Collectors Editions zijn vanaf 22 juni verkrijgbaar op 4K Blu-ray.

Batman 4K Ultimate Collectors Editions

BATMAN (1989)

Jack Nicholson speelt de Joker, Michael Keaton speelt de Caped Crusader en Kim Basinger speelt Vicki Vale. De film heet Batman, het grandioze spektakel van regisseur Tim Burton met de songs van Prince, de muziek van Danny Elfman en met een Oscar® bekroonde art direction/set decoration (Anton Furst en Peter Young).

Batman Ultimate Collectors Editions

BATMAN RETURNS (1992)

Gotham City neemt het op tegen twee levensgevaarlijke schurken: de bizarre en sinistere Penguin (Danny DeVito) en de stiekeme, mysterieuze Catwoman (Michelle Pfeiffer). Kan Batman (Michael Keaton) twee tegenstanders tegelijk aan? Net als Oscar®*-winnaar Batman uit 1989 is Batman Returns geregisseerd door de virtuoze filmmaker Tim Burton. En net als dat eerste kassucces is het een duizelingwekkend avontuur dat je naar adem doet snakken.

Batman Returns Ultimate Collectors Editions

BATMAN BEGINS (2005)

Na de wereld te hebben rondgereisd op zoek naar middelen om onrecht te bestrijden, keert Bruce Wayne terug naar Gotham City en ontketent zijn alter ego, Batman, die zijn kracht, intellect en high-tech wapens gebruikt om het kwaad te bestrijden.

Batman Begins Ultimate Collectors Editions

THE DARK KNIGHT (2008)

Batman zet zijn strijd tegen misdaad voort met de hulp van Luitenant. Jim Gordon en Harvey Dent terwijl crimineel meesterbrein The Joker op het toneel verschijnt en chaos zaait, waardoor voor Batman de grens tussen held en wreker begint te vervagen.

The Dark Knight Ultimate Collectors Editions

THE DARK KNIGHT RISES (2012)

Acht jaar nadat batman verdween en als voortvluchtige werd bestempeld, verandert de situatie in Gotham City door de komst van een sluwe meesterdief en de plotselinge aanwezigheid van Bane, een meedogenloze terrorist, waardoor Bruce Wayne gedwongen wordt om weer in actie te komen.

The Dark Knight Rises Ultimate Collectors Editions

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter