De eerste poster van Paranormal Activity: The Ghost Dimension

De Paranormal Activity-franchise komt tot een einde, met de vijfde film Paranormal Activity: The Ghost Dimension. Bekijk hieronder de eerste poster! Producent Jason Blum liet weten:

“It’s coming to an end. This is it, the finale. We’re saying it before the movie opens. We’re not going to grind this horror franchise into the ground. This will keep Paranormal Activity as part of this culture and this particular time in a really fantastic way.”

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Wanneer een nieuw gezin zijn intrek neemt in het vroegere huis van Katie en Kristi, ontdekken ze een mysterieuze videocamera die de aanwezigheid van een oud kwaad onthult dat hun leven begint te terroriseren. De ziel van hun jongste dochter is in gevaar en ze moeten nu terugvechten tegen deze demonische bedreiging voordat ze de volgende slachtoffers worden in het laatste hoofdstuk van deze grensverleggende horrorreeks.

In het vijfde deel krijgen we antwoorden op de vragen die zijn ontstaan door de eerdere delen. Zo zal de mysterieuze demon Toby terugkeren en krijgen we hem ook daadwerkelijk te zien. Vader Ryan, moeder Emily en dochter Leila verhuizen naar een nieuwe woning en ontdekken daar een videocamera en een box met tapes in de garage. Als ze door de lens van de camera kijken, zien ze om hen heen paranormale gebeurtenissen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chris J. Murray, Brit Shaw, Dan Gill, Ivy George.

Gregory Plotkin regisseerde Paranormal Activity: The Ghost Dimension op basis van een scenario door Brantley Aufill, Jason Harry Pagan, Andrew Deutschman.

De film draait vanaf 22 oktober 2015 in de Nederlandse bioscopen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter