De eerste Sonic film nu op Netflix te zien

Gameverfilming Sonic the Hedgehog is sinds vandaag via Netflix te zien. Je kunt de Sonic film per direct via de streamingdienst bekijken.

Het vervolg op de goed ontvangen Sonic film (uit 2020) is nu in de bioscoop te zien. Mensen die het origineel (nog) eens willen bekijken kunnen nu dus bij Netflix terecht.

De cast kent namen als Ben Schwartz (Parks and Recreation) die de stem van Sonic inspreekt. Ook zijn James MarsdenJim Carrey, Natasha RothwellTika Sumpter, Neal McDonough en Adam Pally in de film te zien.

De film is een adaptatie van de video-spellen en richt zich op Sonic’s acties om Doctor Robotnik te kunnen verslaan, welke op zoek is naar bepaalde smaragden. Hoewel dit de eerste keer was de Sonic-games voor de bioscoop verfilmd zijn, is het personage eerder al verschenen in Wreck-It Ralph en Ready Player One.

Deadpool-regisseur Tim Miller was betrokken als uitvoerend producent, met Neal H. Moritz (21 Jump Street, I Am Legend) welke de film heeft geproduceerd. Jeff Fowler regisseerde de film. Het scenario was geschreven door Josh Miller en Patrick Casey.  

Tweede Sonic film

Sonic the Hedgehog 2 is gemaakt door een aantal zelfde makers als van Deadpool en The Fast and the Furious. De cast kent wederom namen als Ben Schwartz (de stem van Sonic), James Marsden, Natasha Rothwell, Tika Sumpter, Jim Carrey en Adam Pally. Nieuwe namen zijn Idris Elba (de stem van Knuckles), Colleen O’Shaughnessey (de stem van Tails) en Shemar Moore.

Het vervolg is sinds 30 maart in de Nederlandse bioscopen te zien. Lees hier onze Sonic the Hedgehog 2 recensie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter