De film ANNE+ draait vanaf 14 oktober in de bioscoop

In navolging van het succes van de serie Anne+ is het gelijknamige personage terug in haar eigen film. Voordat Anne gaat emigreren naar Sara in Montréal keurt de uitgever haar manuscript af. Ook ontmoet ze de non-binaire Lou. Welke kant gaat haar leven op? Bekijk hieronder de trailer.

ANNE+ film trailer

Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou, welke anders in het leven staat. Langzaam vindt Anne al struikelend weer wat richting in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hanna van Vliet, Thorn Roos de Vries, Jouman FattalEline van Gils, Ayla Satijn, Jade Olieberg, Jesse Mensah, Huib Cluistra, Amy van der Weerden, Jacqueline Blom, Hein van der Heijden, Romana Vrede.

Het bioscoopvervolg wordt gemaakt door scenarist Maud Wiemeijer, regisseur Valerie Bisscheroux en hoofdrolspeler Hanna van Vliet, die ook de serie ontwikkelden. De ANNE+ film draait vanaf 14 oktober in de bioscoop.

ANNE+ serie

De serie ANNE+ gaat over het (liefdes)leven van Anne, een lesbische twintiger uit Amsterdam. In elke aflevering leren we meer over Anne en haar oude en nieuwe liefdes. Maar ook over haar vrienden, familie en collega’s. De focus per aflevering ligt altijd op Anne “plus” iemand uit haar leven. ANNE+ is een lichtvoetige serie over identiteit, relaties en je plek in de wereld ontdekken. De serie is bedacht en opgezet vanwege het gebrek aan positieve queer representatie in film en televisie.

ANNE+ is een Nederlandse webserie ontwikkeld door BNNVARA en geproduceerd door Millstreet Films. De serie ging in première op 30 september 2018 tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht. De eerste twee seizoenen van ANNE+ zijn via Netflix te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter