De film ANNE+ vanaf 11 februari op Netflix

Vanaf 11 februari 2022 geeft Netflix de Nederlandse film ANNE+ een wereldpodium. De film is een vervolg op de succesvolle serie en vertelt het verhaal van Anne (Hanna van Vliet), een lesbische twintiger in Amsterdam die zich op herkenbare wijze door grote levensvragen en liefdesperikelen worstelt.

De serie ANNE+ kreeg zowel binnen Nederland als in het buitenland lovende kritieken door onder meer de verfrissende stijl en queer representatie. Met de komst van de film naar Netflix krijgt het Nederlandse coming-of-age-verhaal de aandacht van een wereldwijd publiek. Bekijk hieronder de trailer.

ANNE+ op Netflix

Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou, welke anders in het leven staat. Langzaam vindt Anne al struikelend weer wat richting in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hanna van Vliet, Thorn Roos de Vries, Jouman FattalEline van Gils, Ayla Satijn, Jade Olieberg, Jesse Mensah, Huib Cluistra, Amy van der Weerden, Jacqueline Blom, Hein van der Heijden, Romana Vrede.

Het vervolg werd gemaakt door scenarist Maud Wiemeijer, regisseur Valerie Bisscheroux en hoofdrolspeler Hanna van Vliet, die ook de serie ontwikkelden. De ANNE+ film is vanaf 11 februari 2022 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter